Hej och hjärtligt välkommen till mina kurser och in i min skaparvärld!

I kurserna får du lära dig mina tekniker och veta vilka redskap och produkter jag jobbar med. Det finns en tydlig produktbeskrivning för varje kurs du köper. 

Kurserna är uppdelade i kortare moduler för att du lättare ska kunna pausa eller gå tillbaka om det är något du vill se igen. Jag rekommenderar att du ser igenom alla modulerna en gång, innan du påbörjar målningen. Sedan är det bara att njuta och ha kul under hela processen!

Lite om mig:

Jag är svag för strukturer av olika slag. När det grova lite råa möter de mjuka, då händer er det något i mig. Jag gillar den kombinationen helt enkelt och det märks tydligt i mina skapelser. 

Jag får ofta inspiration från naturen och om något fångar min uppmärksamhet kan jag bli stående och förlora mig själv i det jag ser en lång stund. Det kan vara en mur, en slottsport, en sten täckt med mjuk mossa, ett träd med dess grova bark och sköna lövkrona, en rå betongvägg med vacker murgröna som slingrar sig längs väggen, för att nämna något.  

Jag målar intuitivt, från en känsla jag har för stunden. Ingenting är rätt eller fel. Det viktigaste är att ha roligt och att njuta av det jag håller på med, att prova mig fram, testa och utforska. Det värsta som kan hända är att jag inte blir nöjd, men då är det ju bara att göra om och i slutändan är det ändå min egen och betraktarens känsla som är det viktigaste.

Naturens färger är skönast för ögat tycker jag och känslan i skapandet är som balsam för själen. 

Abstrakt är min grej.

Nu är det din tur!

Tingeling! 

Camilla


Hoppas att vi ses i någon av mina kurser!


From within

Här får du följa mig när jag skapar denna tavla, From withinNär du går den här kursen får du lära dig flera olika tekniker i samma målning.  Bl.a. hur jag bygger upp strukturen, skapar djup, arbetar med vax i kombination med akryl och ger tavlan balans.

Vill du använda andra färger så gör det. Det är Din tavla som Du skapar. Det är framförallt teknikerna och på vilket sätt jag jobbar som är det grundläggande i mitt budskap här. Och att du ska ha kul! Lycka till!

Camilla

Kurstid: Tio filmer, 80 minuter

Pris: 1799 kr

Djupet

Här får du följa mig när jag skapar  "The Depth". När du går den här kursen får du lära dig flera olika tekniker i samma målning.  Bl.a. hur jag bygger upp struktur, arbetar med mixed media. Jag använder flytande pigment och akryl. 

Vill du använda andra färger så gör det. Det är Din tavla som Du skapar. Det är framförallt teknikerna och på vilket sätt jag jobbar som är det grundläggande i mitt budskap här. Och att du ska ha kul! Lycka till!

Camilla

Kurstid: 8 filmer, 65 minuter

Pris: 1299 kr
Butterflies

I den här kursen får du lära dig att arbeta med olika powertexprodukter, färgpigment och akryl i samma målning. Bl.a jobbar jag med krackeleringar och schabloner. Jag arbetar intuitivt och under processens gång ändrar jag mig och ser hur målningen växer fram till en tredimensionell målning.

 Jag rekommenderar att du ser igenom alla delarna innan du börjar. Fast det gör du som du vill så klart. Färgerna och färgpigmenten som jag använder kan du byta ut om du vill, mot de färger du själv tycker om.

Lycka till och ha så kul!

Camilla

Kurstid: 2,5 h totalt 20 avsnitt

Pris: 1799 kr
Horisont

I den här kursen får du små knep som ger stora effekter. Jag arbetar intuitivt och under processens gång ändrar jag mig och låter målningen växa fram genom flera olika moment.

Jag rekommenderar att du ser igenom alla delarna innan du börjar. Fast det gör ju du så klart som du vill.

Färgerna och pigmenten som jag använder kan du byta ut om du vill mot de färger och kulörer du själv tycker om.

Lycka till och ha så kul.

Camilla

Kurstid: 95 min totalt 11 avsnitt

Pris: 1199 krDecor

Här får du följa mig när jag skapar  "Decor". När du går den här kursen får du lära dig flera olika tekniker i samma målning.  Bl.a. hur jag bygger upp strukturen, lägger på schablon och använder flytande pigment och akryl. 

Vill du använda andra färger så gör det. Det är Din tavla som Du skapar. Det är framförallt teknikerna och på vilket sätt jag jobbar som är det grundläggande i mitt budskap här. Och att du ska ha kul! Lycka till!

Camilla

Kurstid: 40 min totalt 7 avsnitt

Pris: 799 kr
Tips och trix om  prissättning, fotografering, belysning/ljus och utställningar.

Tänker du på hur du presenterar din konst? En bra eller dålig bild kan vara avgörande för om du lyckas väcka intresset hos en potentiell kund. Här har jag skrivit ner några tips och goda råd om hur du fotar dina tavlor på bästa sätt. Vikten av bra ljus och belysning. Hur du kan prissätta din konst. Och tips på bra interiörappar och redigeringsprogram för bildspel och video. Jag ger också  tips och råd om sådant som är bra att tänka på när du planerar din utställning.
Lycka till! 
Camilla

Kurstid: 1,5h totalt 16 avsnitt

Pris: 399 kr