Home deco

 

Måla tavlor med struktur

Skulptera

POWERTEX - EN RIKTIG TRENDSÄTTARE

Ett måste för konstutövare världen över

Powertex är ursprungligen en textilhärdare men är idag mer än en textilhärdare. Powertex erbjuder i dag en fantastisk serie av produkter vilka kan enkelt kan kombinera. Du kan med Powertex hela produktlinje skapa unika projekt. Du kan måla, skulptera och mixedmedia.

Produktsortimentet omfattar mixedmedia-produkter som 3DSand, Stone Art, Rusty Powder, Bister, Liquid Power och flera olika färgpigment. Det är vattenbaserat, giftfritt och bär AP-säkerhetsförseglingen. Detta gör det till ett utmärkt medium för alla åldrar av konstnärer och hantverkare att uppnå lysande resultat.

Det ingår i dag även många tillbehör. För att se Powertex hela utbud kan du titta här. Hobbykojan är generalagentur för Powertex i Sverige och saluför hela sortimentet.

Vad kan jag göra med Powertex?

Används för en mängd olika konst- och hantverkstekniker, inklusive textilkonst, utomhusskulptur och Mixed media. Powertex universalmedium är perfekt för tunga texturer, sand, trä, metall, keramik, papper, kartong, tyger, läder och glasfiber. Du kan även arbeta på glas.

Du bygger lätt strukturer och lager, härdar tyg för skulptur, fästa texturer och blanda i medier. 

Har du aldrig arbetat med Powertex och relaterade produkter tidigare? Inga problem. För att göra din väg in i Powertex så enkel och givande som möjligt erbjuder vi kurser.

Vårt fina utbud av utbildningar hittar du på Hobbykojan. Vi erbjuder ett såväl onlinekurser som fysiska kurser. Vi har även utarbetat manualer vilka du finner på Hobbykojan. För att komma till kurser, klick här.

Följ instruktionerna och du kommer att bli förvånad över de många möjligheter produkterna erbjuder.

Vill du veta mer?

Läs mer om hur du använder detta mångsidiga konst- och hantverksmedium. Det finns massor här på Hobbykojan för dig, se här.

Varmt välkommen till skaparglädje med Powertex

Karin och Krister