Välkommen till Hobbykojan

Det lilla företaget med den stora kunskapen.


I en liten villa i centrala Växjö finner ni vårt lilla familjeföretag, Hobbykojan. Ett av våra stora intressen förutom att driva företaget är att ta hand om vår gröna oas med blommor och perenner noga utvalda enligt färgpaletten. I trädgården gömmer sig flera skulpturer gjord av Powertex.

Vad gömmer sig i trädgården?

Att låta skulpturer vara en del av upplevelsen är ett fint inslag bland det gröna.

Allt började när jag, Karin, för några år sedan blev sjuk i ett svårt utmattningssyndrom.  Jag började måla och skulptera. I skapandet fann jag mycket glädje och energi. Dagarna började få en mening och med tiden utvecklade jag nya förmågor, förmågor jag nu vill förmedla till andra. I min tidigare yrkeskarriär arbetade jag många år som lärare. Jag är utbildad pedagog och speciallärare. Att hjälpa, vägleda och handleda har alltid varit en drivkraft för mig och i dag är mitt mål att engagera, handleda och stimulera andra som vill finna skaparglädje. Genom att vara här och vara kund hos Hobbykojan möter du mig och jag lovar att göra mitt bästa för att du ska känna dig välkommen, nybörjare som erfaren. 


 Jag är utbildad i Belgien och är certifierad lärare i Powertex. Som lärare kan jag vägleda dig i ditt skapande om du vill lära dig mixed media eller att göra olika skulpturer med olika tekniker.

Mina glödande trädgårdsklot kan du också göra, tryck på bilden 

Glödande klot

På sikt kommer jag att utveckla ett större kursutbud med såväl online kurser som fysiska workshops.

Hos mig på Hobbykojan får du en personlig kontakt med mig och jag är ofta tillgänglig och återkommer snabbt på eventuella frågor.


Skapa fina skulpturer med hjälp av Powertex.


Tavla i mixed media med produkter från Powertex.


Vilka är vi?

Karin

Ägare av Hobbykojan

Kundsupport

Fix och trixare

Handledare och utbildare

Krister

Bankiren