Ta del av vad andra tycker om oss

    "Jag kan varmt rekommendera denna kurs, det är så väl värt pengarna. Det är helt klart den bästa kurs jag någonsin gått. Jag har varit med i andra onlinekurser och fått arbeta med Powertex men det är först nu jag förstår och lär mig. Karin är helt fantastisk och är så generös med sina kunskaper. Tvekar du eller går annan kurs? Gå denna kurs, du kommer inte ångra dig. Så lite pengar och så mycket kunskap. Tack för världens bästa kurs /Maria 💐"

    "Tack för en fantastisk kurs. Nu har jag flera fiskar i olika storlek i min trädgård. De är så fina. 💐"

Ewa

    "Så enkelt och överskådligt. Tack för en jättebra kunskapsbank, särskilt tack för informationen om färgerna, så mycket nytt jag fick lära mig"

Gunilla

    "Kan varmt rekommendera kursen för dig som vill lära dig allt om Powertex. Karin är lugn, pedagogisk och engagerad lärare."

Susanne Nordqvist     "Tack för denna upplysande kurs. Jag har alltid varit osäker på hur jag kan arbeta med vaxet men nu äntligen har jag kommit i gång. E-boken är underbar, jag har laminerat in den och den ligger nu jämte mig som uppslagsbok när jag jobbar. Hälsningar Eva-Lena"


Till alla som funderar på vad Powertex är eller har funderat på att gå en kurs i Powertex! Fundera inte , gör slag i saken ! Gå in på www.hobbykojan.com och kolla ! Karin har gjort en helt suverän kurs, där du lär dig allt om Powertex produkter, både att måla med det och göra skulpturer! Så glad att jag gjorde det! 🤗

Lena

    "Vilken otroligt givande kurs. Jag har aldrig gått något likande förut. Jag har arbetat mycket med Powertex men det är först nu när jag gått din kurs som jag förstått hur jag kan göra. Det öppnades en helt ny värld tack vare dig Karin. Jag är så glad, tack!" 

Lena

    "Började kursen samma dag den släpptes. Den har levt upp till allt som jag hade hoppats på. Karin berättar och visar på ett lugnt och pedagogiskt sätt. Dessutom märker man att hon verkligen älskar att skapa! 😊"

Helen

    "Har börjat kursen och är mycket nöjd. Den är konkret, enkel att följa och inspirerande. Bra att man själv kan välja vilket moment man vill prova på. Karin är en mycket duktig pedagog som gör det lätt att förstå och följa. Jätteglad att jag har hoppat på detta."

Kristina

    "Kul, lärorikt och pedagogiska kurser som man kan titta på om och om igen om man behöver." 

Nina de Bruin

"För första gången på jättelänge är jag nöjd och klar med en målning 😍

Kursen gav mig en kick att fortsätta"

Britt-Marie

Våra kurser är uppskattade!

"Alltså, Hobbykojans kurser är så bra....tydliga, pedagogiska och ändå utrymme för egna infall och idéer. Powertex-produkterna är ju ändå lite tekniska som kräver lite grundkunskaper. Och det får man på de kurserna. Och beställer du varor får du jättebra hjälp och jättesnabb leverans.
Rekommenderas varmt 🤩"

Bittan Kron"Vilken kurshelg vi haft 👌💞😃 så skoj att skapa!
 Tack fina Karin för uppmuntran och engagemang" 

Christina


"Högsta betyg! Snabb lev och ett trevligt personligt kort med paketet. Bra instruktioner till produkter som jag inte använt tidigare."

Elisabeth

Kan varmt rekommendera. Lärt mig massor. Tack Karin ❤️👏

Ann-Christin

Du som funderar 😉Värt varenda krona att gå kurser hos Hobbykojan 👏🌺🥰 Investera i dig själv 👏

Mona

Uppskattar verkligen Karin på Hobbykojan. Vilken pedagogik och förmåga att förmedla kunskap och inspiration. Tack!

Anna-Lena

Mycket bra packat och snabb leveransKarin är mycket tillmötesgående och hjälpsam med snabb feedback.Kursportalen är tydlig och enkel, bra med manualer som man kan skriva mer på så man har ordning o reda på varje produkt med många tips på användning.

Britt-Marie

Högsta betyg! Snabb lev och ett trevligt personligt kort med paketet. Bra instruktioner till produkter som jag inte använt tidigare.

Elisabeth

Har gått kurs online hos Karin och det var en fantastisk upplevelse 🤩! Hon är glad, hjälpsam, pedagogisk och frikostig med tips och råd. Rekommenderas starkt! Önskar få gå en fysisk kurs i framtiden

Eva

Jag tycker att Karin är en fantastisk kursledare. Hon är så otroligt pedagogisk när hon förklarar hur vi ska göra och använda kursmaterialet. Tveka inte om ni funderar på att gå en kurs med Karin. Ni kommer inte att ångra er.Med vänlig hälsning

Ingela

Jättebra service, snabba leveranser och så bra bemötande av dej Karin.Alltid lätt att få hjälp och råd.Otroligt bra!

Pia

Spännande skaparprodukter, snabba välpackade leveranser och ett personligt och trevligt bemötande - här hemma kommer kreativiteten att flöda

Monica

    "Det här är en fantastisk kurs, jag har aldrig gått något liknande innan och då har jag gått många onlinekurser med andra konstnärer, både i Norge och i Sverige. Det här är helt galet bra! Jag får ut så mycket av detta och även om jag trodde att jag kunde måla med Powertex innan jag hoppade på detta förstår jag nu att jag inte har gått kurs med någon som kan Powertex som Karin på Hobbykojan! Hon är verkligen en Master och hon bjuder på sin kunskap. Bara så bäst. Gå denna kurs om vi vill lära dig hur du verkligen kan göra. Här får du lära dig alla olika möjligheter och känna dig fri i ditt eget skapande."

Malin

    "Du har verkligen lyckats med ett bra upplägg. Du är pedagogisk och tydlig och man kan med lätthet följa med i kurserna. Jag uppskattar verkligen att vi får gå igenom materialen i olika kurser och sen arbeta med dem i både tavlor och skulpturer. Nästan att det är för mycket för pengarna. Du är så givmild som ger så mycket av dig själv och din kunskap. Tack för en fantastisk kurs. 💐"

Marie

    "Alltså Karin! Vilken pärla! Det är märkbart tydligt att Karin är utbildad och certifierad Powertexinstruktör. Hon kan tamejtusan allt! Och vilken pedagog! Lugn och tydlig i sina instruktionsfilmer. Och så hjälpsam, på alla sätt. När man lärt sig grunderna och förstår på hur många sätt man kan jobba med Powertex finns det inga andra begränsningar än ens egen fantasi. Att alla produkterna finns på samma ställe är dessutom pricken över "i". Karin är snabbare än Lucky Luke (ni vet han som är snabbare än sin egen skugga) när det gäller att leverera beställningar. Världsklass!"

Camilla

Vi är så glada över alla fina omdömen 

Tack!

Karin och Krister